Vad avgör spelarens val av position?

Rugby är ett lagspel, men spelets seger är ofta quarterbackens kredit. I laget uppmärksammar de också mer på försäljningen av quarterback-spelare. Spelare i andra positioner har inte mycket efterfrågan. Men i ett starkt fotbollslag är spelare i alla positioner mycket viktiga. New England Patriots är pionjärerna i rugby och de fokuserar på “hörnvakter” som andra lag inte bryr sig om.

Stephon Gilmore, vakt för New England Patriots, är ett stort mål, och hans NFL Tröja har samlats in av många fans. Hörnvakt är att försvara ett visst område i laget individuellt och inte kan låta det andra laget bryta igenom. Stephon Gilmore besitter inte bara förmågan som en hörnvakt, utan håller också ett öga på motståndarens quarterback och förhindrar sin motståndares attack. Hörnförsvar är också en viktig defensiv linje i det defensiva laget, New England Patriots på grund av Stephon Gilmore, det defensiva laget har gått före andra lag.

Stephon Gilmore har alltid gillade hörnvaktens position, att äga New England Patriots Tröja och att vara hörnvakt för New England Patriots är det lyckligaste i hans liv. Och han njuter alltid av sin tid på hörnskyddet. Vad tycker Stephon Gilmore exakt om att vara hörnvakt? Varför gillar vissa personer i ett team att vara quarterbacks, hörnvakter, löpare och så vidare? Vad avgör deras position? Gillar inte alla att vara en quarterback?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *