Vontaze Burfict kan inte längre tävla 2019

Även om det inte är rättvist att fatta beslut i idrottstävlingar, straffas en spelare dåligt beteende, kommer han att straffas med rättvis moral. Vontaze Burfict, som äger Oakland Raiders Tröja, förbjöds av rugbyliga under hela säsongen av 2019 för att upprepade gånger skadat andra. När nyheten kom ut tröstades de spelare som hade skadats av honom i deras hjärtan.

Rugby är ett mer intensivt spel, kämpar för bollen, slagattack. Men handlingarna på domstolen är strikt utbildade. De är inte bara för att skydda sig själva, utan också för att inte skada andra sidan. För på banan kan endast rättvis konkurrens göra det möjligt för spelare att uppnå sina ideal. När det skadliga beteendet kommer att orsaka många spelares fysiska skador och psykologiska skador. Så i idrottsvärlden bör spelare med dåligt moral inte få delta.

Vontaze Burfict är en stark rugbyspelare, men hans dåliga karaktär kan också förstöra hans karriär. Om han vill kämpa för sin dröm i sin NFL Tröja, måste han reflektera över sig själv. Den här gången är han bara förbjuden för 2019, och nästa gång kommer han troligen att vara oanvänd för livet. Oavsett vilket yrke du gör måste du lära dig att vara en man först.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *