Kan allround-löparen Christian McCaffrey vinna MVP?

I dessa hårda spel blev Christian McCaffrey, en ung spelare från Carolina Panthers, en av de bästa löparna. Han har överträffat lagets quarterbacks i dessa matcher och har vunnit bra på banan. Inför avsaknaden av lagets quarterback på grund av skada, ledde han ersättare quarterback och laget att vinna tre segrar i rad. Carolina Panthers Tröja demonstrerar lagets mod av tapperhet i honom. Christian McCaffrey är lagets största stridsstyrka.

I det sista matchen slog Carolina Panthers Jacksonville Jaguars 34-27. Christian McCaffrey gjorde 19 slag och gjorde 176 meter två gånger. Som löpare överträffade han quarterbacken. Även om han bär löparens NFL Tröja-nummer kan han spela olika roller i laget. En person kan passera, fånga och springa hela distansen, precis som Lionel Messi i fotboll.

Det är svårt för en löpare att få MVP, och det är lättare för en quarterback att få eran. Liksom Golden Globe i fotboll är det svårt för försvarare och backar att vinna denna utmärkelsen, och det är mer troligt att goda framspelare vinner den. Eftersom MVP ägnar mer uppmärksamhet åt personuppgifter måste löpare göra mer ansträngningar för att få denna ära.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *