Det första nederlaget för Kansas City Chiefs under den nya säsongen var Indianapolis Colts

Poängen på banan är verkligen oförutsägbar, så alla ser fram emot att matchen inleds. Indianapolis Colts 19-13 seger över Kansas City Chiefs förvånade verkligen publiken. Styrkan hos de två lagen är fortfarande ganska annorlunda. Indianapolis Colts genomsnittliga poäng är bara 25,5 poäng och den högsta poängen är 27 poäng. Kansas City Chiefs hade en genomsnittlig poäng på 33,8, så även Indianapolis Colts med bästa rekord kunde inte vinna Kansas City Chiefs. Allt var oväntat, och fram till den slutliga segern såg fans som bär Kansas City Chiefs Tröja tomma.

Det var Kansas City Chiefs första nederlag under säsongen 2009-20, vilket lämnade spelare i omklädningsrummet utan humör att ta av sig NFL Tröja. De förväntade sig inte att förlora mot Indianapolis Colts. Vad var problemet? I början av året slog de Indianapolis Colts 31-13. Segern tog Kansas City Chiefs till finalen i League of America och Indianapolis Colts quarterback Andrew Luck för att säga adjö till stadion. Kanske var det ångerna som gjorde Indianapolis Colts så kraftfulla idag att de hoppades ge Andrew Luck, den tidigare quarterbacken, en segers farväl.

Kansas City Chiefs nederlag visade dem också svagheten i laget, som hade många försvarsproblem. Indianapolis Colts vann Kansas City Chiefs och bevisade lagets taktik och styrka. Lagets styrka kommer från spelarnas samlade ansträngningar. Så länge de är förenade kan de vinna mot mäktiga motståndare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *